Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

Mar 27, 2008

Cupcakes for Engagement / Wedding



Ordered by Sumarlina, from Ulu Kinta, Ipoh

Testimony:
"hehe...tengkiu kak lea. Mmg puas ati ngan design and the taste...as good as the look :D"

5 comments:

aimi said...

alahai... cantiknya cc akak ni.. memang sweet sgt2.. saya pun cam akak gak, berangan nak pi belajar deco kek yg bertingkat2 mcm kak mis selalu buat tu... hajat punyala tinggi.. at least akak dah gak start, saya je yg blm... nak gi menuntut habis2an baru on...bln 4 ada date dgn kak ida.. bln 5 lak dgn auntie lynn tu... wish me luck!!
ps: don't worry pasal fp tu... saya paham... akak tak menang tgn nak handle ni.. ;D

mama danish faixaal said...

hehehe...semakin mengganas nampaknya akak dengan new deco ;-)

kalau saya, mau tgk ajer cuppy tu, sayang nak makan

ita @ kajang said...

amboi kak lia !!! dasat sgt ... ita masih tak berkesempatam nak wat ... sebab bahan-bahan tak cukup dan tools pun ada yang belum beli ... tak sempat nak gi beli lagi ... hubby sibuk jer .. tak de masa nak kuar pg beli ...
P/s : kak lia wat cuppies guna souffle cup saiz berapa yek ?? berapa har utk sebiji cuppies ... kalau tak kisah ... coz ita tak sure ita jual mahal atau murah ... ita wat guna saiz cam cuppies yg kita deco kat kelas lynn tu ...

sukahati said...

hehe...tengkiu kak lea. Mmg puas ati ngan design and the taste...as good as the look :D

No One said...

salam... berapa yek kalo macam ne? ade bape dalam dia? nak wat utk pertunangan

Blog Widget by LinkWithin