Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

Mar 31, 2008

Cupcakes for Birthday - Otomen & Soccer Fan

Wow.. this order is really challenging for me... I am not good in drawing characters in the first place .... well, this is what I've came up with for this order from a fotopage friend ... Ita


Chocolate Moist Cake - Otomen
.. errr seluar dia jadi pink color instead of red .. sorry yek Ita ... !
Testimony:
" Cokelat cake tu sedap... Danish pagi2 da mintak kek amen tu.. habis pulak makan satu slice .. "


Soccer Theme Cuppies
... hmmm ... nak lukis "Arsenal " logo, tak menjadi ..., so tinggal bolasepak dengan padang rumput nya aje ;-) ....
Testimony:
" Cuppy rumput tu saya dan Rash dah ngap ... sedap ...
hehehe...anak saya fanatik giler ngan kek amen kak lea ni, pg tadi pun dia tunjuk lagi ke arah meja, sambik cakap amen lagi...maksudnya kek amen tu lagi la...buat donno ajer... Anyway, kedua2 kek tu sdap, cuma lagi sedap kalu sempat jumpa puan yg membaking kek tu ;-) "

3 comments:

MamaFaMi said...

Otomen tu cute la, cam pakai diapers ler plak...ahakss... Sket hari lagi leh pencen, bukak bakerylah awak!

aimi said...

jadi gak lukis tu.. kalau saya yg buat, terus takde rupa kot.. akak, nanti blh ajar buat rumput tu yek.. hehehe... guna BC ke utk rumput tu??

mama danish faixaal said...

hehehe...anak saya fanatik giler ngan kek amen kak lea ni, pg tadi pun dia tunjuk lagi ke arah meja, sambik cakap amen lagi...maksudnya kek amen tu lagi la...buat donno ajer...

Anyway, kedua2 kek tu sdap, cuma lagi sedap kalu sempat jumpa puan yg membaking kek tu ;-)

Blog Widget by LinkWithin