Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

May 4, 2008

Engangement Cupcakes

Haa.. lagi satu copycat design dari sifoo ku .... Lynn dah bagi green light ... Thanks Yani ( from batu Gajah ) for the order...


Testimony
Kak Lea, thx a lot. Memang cantik..dan sedap sgt! semua org puji sedap, lembut..dan tak manis sgt...Maybe mcm nak order lagi ngan Kak Lea utk wedding nanti...kalau ada design latest..or special...paste kat sini ye. thx

2 comments:

aimi said...

wow..ni memang cun gilesssssss..... dah makin menjadi2la akak ni... setuju dgn apa yg kak tun (boxhousetudio) cakap tu...

YANI said...

Kak Lea, thx a lot. Memang cantik..dan sedap sgt! semua org puji sedap, lembut..dan tak manis sgt...
Maybe mcm nak order lagi ngan Kak Lea utk wedding nanti...kalau ada design latest..or special...paste kat sini ye. thx

Blog Widget by LinkWithin