Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

Mar 26, 2013

Articake Inspired Cake Decorating Class


Ada kah anda
  • baru di dalam bidang "menghias kek" menggunakan "buttercream" ?
  • ketandusan idea untuk mendeko kek pesanan dari pelanggan anda ?
  • seorang baker/ tenaga pengajar tetapi kebuntuan idea ? 
  • ingin mengembangkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? 
  • inginkan keuntungan yang berganda untuk perniagaan anda kini?
Sekiranya YA, teruskan bacaan anda

Jawapan kepada masalah anda

Articake Inspired Cake Decorating Class by Lea Oven, yang pertama di Malaysia, adalah sessi ilmiah dan praktikal mendedahkan teknik terkini mendeko kek menggunakan ising buttercream, yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi dan lain dari deko yang biasa
  1. Teknik Menyapu Kek dengan mudah dan cepat dan menghasilkan permukaan yang licin bak sutera
  2. Teknik Membancuh Icing dengan cara yang betul untuk mendapatkan texture yang tepat hiasan pada kek
  3. Teknik Mudah Menghasilkan 10 JENIS Bunga dari Buttercream






TESTIMONY dari PELAJAR :

Mawarni Abd Rahman
Kak Lea... Resepi buttercream kak lea memang terbaekk!!! Buttercream yang sedap dan sangat stable for decorative purpose. Bunga2 kek masih elok terletak walaupun dari Changlun ke Penang bawa kek yang sarat dengan 'sunflower bersaiz godzilla' tu dengan cuaca yang panas... Fuhhh!!! U deserved 5 stars and thumbs up

Syamilia Mimi Alyaa
tq kak lia... seronok ber'class' dgn kaklia...hihi... pasni jgn serik turun changlun lagi naaa ~ mimi

Rai Raihanna Kamarudin
kak lea oven adalah sifu pertama yg mengajar sy mengenali dunia deco dan baking(since 2010)... alhamdulillah dah mcm2 class kak lea yg saya ikuti iaitu dari basic cupcakes deco, buttercream & fondant doll cake,basketweave cake,handbag cake deco,tartlets,macarons, and yg terbaru 3 tier wedding cake + articake inspired flowers decorating class... class kak lea mmg Awesome, bersih, kemas dan sangat2 enjoy! thanx a lot kak lea atas tnujuk ajar selama ini.

Nurrul Hasanah
Really great day with u K. Daalia Abdul.. Sgt2 best bebaloi..xpenah kecewa menyertai klas u sis...love u ♡ always...Buat kek ingat k.lea

Nad Tokyosweets -
Thanks k lea.. Mmg best sgt dapat belajar bnyk bunga dan teknik2.. Minta maaf sbb mengganggu perjalanan class.. Dgn bfnya dgn kendongnya...


Zarina Binti Abdullah
Terima kasih. ...ilmu yg beri..best sangat join kelas lea....panjang umur murah rezeki nak join lagiiiiii......

Fareeny Fatan - Tq kak lea...kelas yg sgt best...

Ziana Zali - you are the best teacher kak lea..

Nur Hasifah - Thanks kak Dalia...really enjoy making the flowers :))

Ismah Ishak - Thanks kak Dalia..kelas articake mmg best sgt!!!

Ramai sudah menghadiri kelas ini dan telah BERJAYA mendeko kek2 mereka LAIN dari BIASA, ANDA Bila Lagi ?

17hb Feb - Kelas di Subang Jaya

1hb Mac - Kelas di Changlun

2hb Mac - Kelas di Changlun

3hb Mac - Kelas di Changlun

16hb Mac - Kelas di Kuala Terengganu

9hb Mac - Kelas di Saujana Utama

24hb Mac - Kelas di Sg Dua, Butterworth

Sekiranya anda berminat, kami amat mengalu-alukan anda untuk turut serta ke kelas ini dan sekaligus memperkukuhkan lagi jenama perniagaan anda. Segala tips dan praktical menyalut kek secara professional dan membuat 10 jenis bunga dari buttercream yang akan dipelajari dari kelas ini pastinya dapat membantu membina jenama perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi lagi

HARGA SEBENAR = RM500 ( Kelas Steam BC = RM250, kelas bunga2 BC = RM250 )
HARGA MODULE INI = RM400 ( Jimat RM100 !!! Belajar salut kek dan 10 jenis bunga )

Hubungi Penganjur di bawah untuk MENDAFTAR
15 Jun - Kuantan, Pahang - Amaruszati- 013-982 3030
22 Jun - Equine Park - Hirda Halim, 012-6342247
23 Jun - Melaka, Salmiah Yaakub - 0182932296
30 Jun - Sungai Buloh, Lynn Hassan - http://mysugarclass.com/join-class/
06 Jul - Bangi, Azura BakingLover- 012-7727840
07 Jul - Ukay Perdana, ayulicious Cakes- 012-625 7307

3 comments:

Tiago said...

I love cakes! But I always think that the decoration takes to much time for just being that (decoration). I am staying in a 4rent Argentina department and learning the latin culture I found many more people thinking like me in this issue than in North America.

Miszfinazrul As said...

i luv cake...cntik sgt2... rsa nk mkn pun ada..rsa nk frame kn pun ada..congtz sis

finaz said...

nanti boleh la tgk2 blog sya ya
http://miszfinazrul.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin