Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

Jun 29, 2009

Ben10 & Upin Ipin Craze

Izzan from Rawang ordered the set of 1.5kg Moist Choc Cake with Ben10 Image, along with 1 set of cupcakes with Upin Ipin images...
Testimony
-----------
thanks lea, sedap sgt kek coklat tu, selalu cake besday yg sy beli tebal ngan icing jer... semua org puji, mak sy pun suka, selalu dia risau, kata muak kalau coklat kek, tp yg ni ok lak...my son so excited tgk dia yg jadi ben10, dan yg paling best nya, selama ni dia mmg x nak pun mkn cake, tp semlm elok jer dia makan, dia kata sedap. insya-Allah nnt kita berurusan lagi yer...sy beli yea...hahaha (cake dah abis dah pun)

1 comment:

akuzle said...

wow, he is sooo Ben 10...

Blog Widget by LinkWithin