Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

Feb 1, 2009

ORDERS CLOSED FOR MARCH

Salam... Orders for MARCH is closed. Thanks Daalia Mama Lea Oven

9 comments:

akuzle said...

ello, sis lea... bz ker now? dh x der entry dah.. tertunggu2 4 ur new design neh... ur blog makes my day tau.... hope 2 see latest entry soon...

D.a.a.l.i.a. said...

Nanti saya update yeah... banyak orders and classes, memang busy, mentelah lagi dah tak ada maid la ni.... thanks for being a close follower on my blog updates

Kak Lea

kamalina a.k.a aimi said...

fuh kak lea... dah close order for march??? giler betul ni.... maid dah balik ker??? siannya akak..kenala cari maid lain cepat2 ni...

Big Mamma Bukhari said...

tudia.. bznya akak.. semoga bisnes semakin maju..

Batrisyia delights cake said...

tabik la lea..bis berkembang maju..tahniah ye..syukur..

...$weE+ 666... said...

hi sis...

sorry sgt, dari hari tu lagik nak sms, or email u but ada jer yg melintang sampai lupers... huhu... sorry k sis dear???

i loooooove the ultraman cake & ultraman cuppies tu!!! didn't abg mazlan told u that??? it was really ULTRA!!! fenriz suker gle!!! mmg best, sgt best!!! ur the best!!! :-)

keep up ur good job k sis dearie!!! zz takde gambar lagi coz that day takde kamera, harapkan filla jer... ada dia letak dlm entry kat blog dia, cekidout k? nanti bila zz dah dpt few pics, i'll upload in mine k...

thanks soooooooo much!!! *hugs*
cantik gle elly lukis ultraman, ckp kat dia zz tabik spring k? hehehe...

zuwaidah said...

Lea, dah tak ambil order lagi keeee...adehhhhhhhhhh ingat nak order utk my daughter birthday nanti bulan ni....
U still keje ke atau dah full time housewife buat biz kat rumah...moga2 terus success....bila nak ada kedai sendiri
Kalau rajin, singgah my blog nanti yeeeee

Anonymous said...

kak thanks for the great2 cupcakes, both my nephew (1st order 24 jan) and my niece (2nd order 7 feb) are very very happy with the deco and of course the taste, my 65 and 57 dad and mom also demand your cupcakes for their coming bday and my others 6 nieces and nephews (matila rabak) but the happiest moment when they see ur cupcakes tu yang priceless!

thanks a lot!

*syarrizuan (one)

p/s:bodek ikhlas ngan harapan order for march diterima huhuhu :)

JuJu said...

huh? orders closed for march? uwaaa! i baru je nak try order from u yg colourful theme tu 50pcs..sedihnya =(

Blog Widget by LinkWithin