Class Schedule and Orders Availability

IMPORTANT : PLEASE FILL UP THE FORM BY CLICKING ON THE " PRICING AND ORDER FORM" TAB ON TOP OF THE GOOGLE CALENDAR TO PLACE YOUR ORDER. WHEN SENDING INQUIRIES VIA SMS, PLEASE STATE YOUR NAME, ELSE NO RESPONSE WILL BE PROVIDED.THANKS, LEA OVEN TEAM

Dec 7, 2008

Choc Moist Cake with Strawberry

Chocolate cake with strawberry for Aidil Adha Testimony ----------- kek sedap ! Yummy.. budak2 pun suka

10 comments:

chepah75 said...

adus...sedapnya cmc....bila la che'pah nk try choc rose tu.... cam susah jek... cantik rose akak

kamalina a.k.a aimi said...

KAK... sukanya tgk roses choc ganache tu... memang cantik sgt2... yg strawberry tu pun mengancam lahhh... geramnya!!!

aishah said...

daalia...

cantik sgt choc roses tu la...

fizafarizah said...

hmmm...so cantik, geram...yum2..

Anonymous said...

Wowww that looks amazing. Your designs have improved so much since earlier this year! Keep up the excellent work.

D.a.a.l.i.a. said...

Anonymous, thank u so much for the compliments ...

Aishah @ UmmiAqil said...

cantik rose tu..

camne ekk nak wat corak daun kat tepi tu ya?

D.a.a.l.i.a. said...

Aisyah, sekarang ni macam orang ramai kemaruk dengan roses kot haha.... daun kat tepi kek coklat saya tu saya beli ready made kat bake with yen.... cuba cari kat situ... ada banyak jual dalam kotak warna putih... bagi tau kat org kedai tu,nak readymade cokelat deco yg sekeping2 tu.... hehe

amaruszati noor rahim said...

cantik dan menggoda. kita ingat lagi awak dok termenung dan mengeluh mencuba ros berkali-kali. Putus asa tidak sekali.Betulkan? mendoakan kejayaannmu

D.a.a.l.i.a. said...

betul ti Ti.. putus asa tidak sekali .... thank u so much for your guidance dan continuous guidance after class, tak kira la via email, sms or phone call.... appreciate it so much

Daalia
http://lea-oven.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin